Tuesday, June 16, 2015

Golden Rose Rich Color #103

U postu o majskim novitetima sam vas obavestila da sam konačno uspela da pronađem prelepi lak u boji lavande, za kojim sam tragala duže vreme. Reč je o Golden Rose Rich Color laku u broju 103, a da li se traganje zaista isplatilo, saznaćete u nastavku teksta. :)



Mislim da ste se svi već susreli sa makar nekim lakom iz ove linije i da nema potrebe da vam objašnjavam da je četkica široka, pa samim tim i aplikacija brža. Formula ovog laka je izuzetno kremasta, jednostavna za nanošenje, brzo se suši...prosto nemam nijednu zamerku. Ovo je jedan od najbolje formulisanih lakova koje posedujem, a ako uz sve to dodamo i cenu od 120 dinara, mislim da ne može biti bolje. :)

Ono što ovaj lak izdvaja je i njegova boja, koju bih opisala kao boju lavande, sa malo sive u sebi, stoga na slabijoj svetlosti može delovati i kao svetlo sivi lak. Verujem da bi pristajao svakome, bez obzira na ton kože. Visokog je sjaja, tako da nadlak nije neophodan. Trajnost mu je još jedna od pozitivnih strana - na mojim noktima traje nekad i po nedelju dana. Za punu boju su dovoljna dva tanka sloja, koliko imam na fotografijama.




Sada da odgovorim na početno pitanje - da, traganje za ovim lepotanom se isplatilo. Već sam ga par puta nosila samostalno i lakirala i drugima, pa vam je jasno koliko sam njim oduševljena. :)

Da li se vama dopada ova boja? Imate li preporuku za neki lak iz Rich Color linije? 

17 comments:

  1. Predivan je, i sama bih ga nosila iako izbegavam bledunjave nijanse. Meni su svi Rich Color lakovi koje sam isprobala odlični, al' da izdvojim jedan, neka to bude 129. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uživo je boja lepša, prava lavanda. :)
      Pogledaću koja je to nijansa. :)

      Delete
  2. Zaljubila sam se u boju, savršena je. Moram priznati da me GR oduševljava u poslednje vreme. Ranije su im lakovi bili blago katastrofalni, sada su sve bolji i bolji, svaka im čast.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oni iz with protein kolekcije su lošiji (kako koji), ali ovi RC su odlični. Mislim da bi tebi ova boja baš lepo stajala. :)

      Delete
  3. Golden Rose RC 101 je jako zanimljiva boja. A ova mi se dopada, lepa je. :)

    ReplyDelete
  4. Divna, nezna boja. Prelepo izgleda. :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Ja sam se oduševila kada sam je prvi put videla. :)

      Delete
  6. Volim ovu liniju lakova i imam dosta nijansi. Jako se lako apliciraju i dobro drže. Jako ti je lijepa ova nijansa, baš mi je nekako proljetna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se u potpunosti. :)
      Svi koje sam do sada isprobala su mi se pokazali dobro, nadam se da neću naići na neko razočarenje.

      Delete
  7. Replies
    1. Mislim da nema osobe kome se ova boja ne dopada. :)

      Delete
  8. krasna bojica, volim ovakve nijanse :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...