Tuesday, April 7, 2015

Rimmel 60 Seconds Rita Ora - 323 Don't Be Shy

Primetila sam da sam u poslednjih par meseci zapostavila recenzije lakova, više sam se posvećivala manikirima i nekim drugim recenzijama. Rešila sam da to malo promenim, pa sam za početak izabrala jedan lak iz Rimmel 60 Seconds Rita Ora kolekcije. U pitanju je lak u broju 323 Don't Be Shy, u boji fuksije. 



Rita Ora kolekcija lakova je na tržištu već godinu dana, a kod nas se može naći pet nijansi (koliko sam primetila u Lilly i DM drogerijama). Nalaze se u maloj staklenoj bočici i sadrže 8 ml. Redovna cena im je oko 350 dinara, a trenutno su na sniženju, pa ih možete nabaviti za 225 din. 

Četkica je srednje širine, zaobljena, što omogućava praćenje prirodnog luka nokta. Formula laka je pomalo jelly, pa treba biti oprezan prilikom nanošenja. Može se desiti da prilikom ponovnog prelaska četkicom ostanu neka ćelava mesta i da lak povuče za sobom prethodni sloj. Naglašeno je da je ovaj lak jednoslojac i zaista pruža pokrivanje iz jednog sloja. Međutim, ako ste imali tu nesreću da na nekim mestima neravnomerno nanesete lak, moraćete da dodate još jedan tanak sloj. Ja na noktima imam bazu i dva sloja ovog laka, bez nadlaka. 



Što se tiče sušenja, nisam baš sigurna da se suši za 60 sekundi (kao što piše na bočici), ali je zaista potrebno malo vremena. Ja bih rekla da je nakon 5 minuta sve potpuno suvo. Jedina stvar koja mi se ne sviđa je to što su mi se na nekim mestima stvorili sitni mehurići, što nikako ne volim. Zadovoljna sam i trajnošću - nosila sam ga pet dana i za to vreme mi se pojavila samo bela linija na vrhovima noktiju, što možete da vidite na sledećoj fotografiji.  


Boja ovog laka je veoma intenzivna, upadljiva i smatram da će za leto biti odlična. Međutim, standardna cena nije u potpunosti opravdana kvalitetom, tako da ga ne bih kupila po punoj ceni. 

Volite li ovakve boje? Da li ste koristili neki Rimmel 60 Seconds lak?  

19 comments:

  1. Prelijepa je boja, volim ovakve nijanse za ljeto ^_^ tvoji nokti, kao i uvijek, prelijepi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boja je stvarno prelepa. Hvala ti puno na komplimentu. :)

      Delete
  2. Nokti, boja, prelepo sve u kompletu. :)

    ReplyDelete
  3. Ovo je moja boja :) Imam jedan takav lak u nekoj bordo nijansi i slažem se da se ne suši za tako kratko vreme a meni i ne traje tako dugo na noktima. Smatram da ima jeftinijih i kvalitetnijih lakova....L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za nas plavuše savršena. ;)
      Slažem se, pogotovo puna cena mu je visoka, zaista ne vredi toliko.

      Delete
  4. s ovom bojom definitivno nema stida, sviđa mi se :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jako je upadljiva i verujem da je ne bi svako nosio. :)

      Delete
  5. Ovaj lak bi onda bio idealan za mene. Meni se ne svidja kada treba staviti još jedan sloj laka- možda malo i od ljenosti... ;)) A i boja mi se strašno svidja :) xx Maja
    Blog: http://majasmuffin.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam navikla da stavljam dva, pa makar i jako tanka. :)

      Delete
  6. Boja je prekrasna i ja volim ove boje nekako u ovo proljetno vrijeme, usprkos tome što Tijana - koza misli da mi se ne sviđaju :D Imam 2 Rimmel 60 seconds laka. Da ih nisam uzela na sniženju i da nisu dobre boje, ne bi ih željela još. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boja me je odmah privukla...ja bih nosila sve što je pink i slično tome. :D
      Mada da nije bio na sniženju ne bih ga ni ja uzela.

      Delete
  7. Divna nijansa, odlicna za letnji period :)

    ReplyDelete
  8. Beautiful color! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...