Saturday, April 25, 2015

New in: Aura

Možda ste primetili da se na mom blogu ne mogu videti postovi tipa new in, haul, empties itd. Međutim, pre neki dan mi je stigla nagrada koju sam osvojila još pre dve nedelje, a u pitanju je Aura kozmetika. Na mom Instagram profilu ste mogli da vidite da količina proizvoda koje sam dobila uopšte nije mala i malo je reći da sam iznenađena. Ne znam da li je razlog to što sam malo duže čekala ili nešto drugo, ali u svakom slučaju sam veoma zahvalna na darežljivosti i radujem se isprobavanju. O nekima ćete sigurno imati prilike da čitate u narednom periodu, a sada vam samo prenosim prve utiske.



Počeću od proizvoda za nokte. Dobila sam dva laka - 703 Russian Red (kao što mu i sam naziv govori, u pitanju je ona prava crvena boja) i 205 Cream (nude, breskvasta boja sa blagim šimerom) i Color Off uljani odstranjivač laka za nokte, koji sam već ranije isprobala i zadovoljna sam učinkom.


Za ulepšavanje očiju sam dobila maskaru Lenght, za koju piše da je za produženje i definiciju trepavica. Retko koja maskara mi ne odgovara, tako da se nadam da ću i sa ovom imati pozitivne rezultate. Zatim i dve senke za oči - 70 Metalic Princess i 71 Dancer in the Dark. Jedna je svetlije, a druga tamnije siva i obe u sebi imaju sitne šljokice. Nisu baš boje koje ja često nosim, ali mogu da se iskombinuju za neki smokey eye. 


Za mene najveće iznenađenje u paketu je bio Dragan Vurdelja gel eyeliner. Nalazi se u maloj staklenoj teglici, a u pakovanju se dobija i četkica za njegovo apliciranje. U nekom od ranijih postova sam spominjala kako ne znam da pravilno nanosim ajlajner i da ga zato i izbegavam, pa se nadam da ću sada imati podstrek da više vežbam. Takođe, nikada nisam koristila gel ajlajnere, tako da mi je sve potpuno novo i jedva čekam da se igram sa ovim. :)


Jako sam se obradovala kada sam u paketu videla Prime ME! bazu za šminku, za koju piše da je na bazi vode, bez parabena i mineralnih ulja, pogodna za sve tipove kože. Našlo se tu i rumenilo Glorious Cheeks u broju 216 Honeymoon Honey, koje je u boji breskve i sa sitnim šimerom. 


Za sledeći proizvod mislim da je noviji, jer sam tek od skoro počela da ga viđam u drogerijama. U pitanju je Shine Killer puder u prahu za matiranje kože lica. S obzirom da ja imam problem sa masnom kožom i prosijavanjem, a pogotovo u letnjem periodu, mislim da mi je ovaj proizvod došao kao poručen. :) Navedeno je da sprečava isijavanje i do 8h, čini da šminka značajno duže traje, ublažava izgled bora, prekriva sitne nepravilnosti, otporan je na znojenje, vodootporan, bez talka i ulja. Nisam ga isprobala još uvek, pa ne mogu da kažem ništa o učinku, a jedina moja zamerka je to što pakovanje nije bilo dovoljno zatvoreno, pa su svuda bili ostaci praha. 


Ako ste pomislili da je ovde kraj, prevarili ste se. :) U paketu su se našli i neki proizvodi za usne, među kojima su dva klasična ruža, jedan tečni i sjaj. Što se tiče klasičnih ruževa, pakovanja se razlikuju jedino po tome što je jedno mat, a jedno sjajno, po čemu se zaključuje da su u pitanju ruževi različite završnice. Jako mi se dopada kada su i pakovanja mat proizvoda mat. Sjajni je u broju 764 Precious Nude (breskvasta boja, kao i gore pomenuti lak), a mat je u broju 708 Naive Peach (rozikasto-kajsijasta nijansa). 

Tečni ruž je 605 Checkmatte, opet prava crvena boja, koja se savršeno slaže sa dobijenim crvenim lakom, a sjaj je 501 Fresh Peach. Nisam ga otvarala, ali u bočici deluje kao roze sa kajsijastim šljokicama. Sjajeve inače ne nosim zbog osećaja lepljivosti, ali ću ovaj makar isprobati i uveriti se da li je takav. 


To su konačno, sve divne stvarčice koje sam dobila. Moram da pomenem i to da su svi proizvodi na sredini pakovanja imali providnu nalepnicu, koja garantuje da ih niko pre vas nije otvarao, što je jedan ogroman plus. Kao što sam već na početku napisala, radujem se isprobavanju i potrudiću se da vam prenesem utiske u neko dogledno vreme.

Da li ste koristili nešto od Aura proizvoda? O čemu biste voleli da čitate?

16 comments:

  1. Jaoj predivno mi je sve obožavam Auru :)

    ReplyDelete
  2. Aura se bas bas poboljsala i sada ima mnogo kvalitetnih proizvoda. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se da u poslednjih godinu dana sve više rade na svojim proizvodima, što se vidi i povećanim asortimanom. :)

      Delete
  3. Crveni lak je moj favorit! :D
    Stvarno si dobila puno lijpih proizvoda. Sviđaju mi se i ruževi i gel eyeliner (btw meni je on jednostavniji za koristiti od tekućeg)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da ću konačno naučiti da stavljam eyeliner, sad si mi dala još veću motivaciju kada si rekla da je jednostavniji od tečnog. :)

      Delete
  4. Mmmmmmmm tekući ruž :D On me najviše interesira :D Sve izgleda prekrasno <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Retko nosim te crvene ruževe, a ovaj mi deluje baš za neke elegantnije prilike ili izlaske. Mislim da ga neću skorije koristiti. :)

      Delete
  5. Kakav paket uh :)
    Obavezno javi utiske za gel ajlajner, poštujem Dragana Vurdelju i nadam se da je ovaj proizvod dobar, s obzirom da nosi njegov potpis. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čitala sam razne utiske, videćemo kako će se meni pokazati. :)

      Delete
  6. Slatke muke! :) Predivno sve izgleda, ovih dana sam u potrazi za dobrim rumenilom pa me to najviše i zanima. Samo reci molim te da je grozno, jer ću poludit ako je super, a nemam ga gdje kupit :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam ga isprobala jer već imam neke druge koje koristim, ali ako je takva situacija onda bolje i da ti ne govorim kakvo je. :D

      Delete
  7. Jao sve je predivno! :) Ljudi iz Aure su divni. :)
    Shine Killer je i meni stigao malo otvoren ali izgleda da mu je to generalno problem... Imam jedan lak iz te kolekcije i super je. Skidač takodje. Imam maskaru, ali Volume, i zaista radi to što piše. A što se lajnera tiče, ista priča i sa mnom, prvi put sam ga sada kupila (L'oreal-ov) i nanošenje traje 15 do 20 minuta. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne mogu da opišem moje iznenađenje kada je kurir doneo odgomnu kutiju. :D
      Znači nije samo moj Shine Killer takav...a lajner se i dalje ne usuđujem da isprobam, mislim da će mi trebati sat vremena samo za njega. :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...