Friday, April 3, 2015

Essence Hello Autumn set za obrve

Svesna sam toga da je jesen odavno prošla i da je Hello Autumn kolekcija već zamenjena novom, ali sam želela da podelim svoje utiske o ovom setu. Naravno, ova kolekcija je kasnila i kod nas stigla tek u decembru. Od svih proizvoda zainteresovala me je najviše ova paletica, koja je nestala brzinom svetlosti, tako da sam se pomirila sa tim da je neću isprobati...sve dok pre oko dva meseca nisam naišla na nju u jednom slabije posećenom DM-u, gde ih je bilo čak nekoliko. U ponudi su bila dva seta, jedan za tamnije i jedan za svetlije obrve. Ja sam uzela ovaj svetliji u broju 02 - Walk In The Park.

  

Set se sastoji iz tri senkice - bež, svetlo braon i boje šampanjca, koji služi kao hajlajter ispod obrva. Prve dve su mat, a treća u sebi ima jako sitan šimer. Sve tri su veoma kremaste i ne previše pigmentovane, tako da svako može da dozira koja količina i intenzitet proizvoda mu je potreban. Uz senke se nalazi i mali aplikator sa kosom četkicom, koja je zaista upotrebljiva i može da se iskoristi za nanošenje proizvoda.  


Ja nemam običaj da mnogo popunjavam obrve, tako da se često desi da stavim samo ovu svetliju, ali ih najčešće kombinujem. Veoma su jednostavne za nanošenje, ne truse se i ostaju na obrvama sve dok ne skinem šminku. Posebno mi se dopada ova senka koja služi za hajlajt, lepo istakne obrve i nije previše svetlucava.

Najtamnija - srednja - najsvetlija

Veoma sam zadovoljna ovim setom i jako mi je žao što je deo limitirane kolekcije. Nadam se da se drugi, koji su sada u ponudi, ne razlikuju mnogo od ovog. Za cenu od oko 350 din. dobije se kvalitetan proizvod koji ispunjava sve zahteve za lepo definisanim obrvama.

Da li ste isprobali ovaj ili neki drugi Essence set za obrve? 

11 comments:

  1. Ja sam ovo tražila i tražila, nažalost u Lilliju u mom gradu nije ni stiglo...ili je bilo, a brzo se prodalo pa sam propustila. Uglavnom, jako fino izgleda i drago mi je da si našla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šteta baš, verujem da bi ti se dopao. Možda se pojavi nekim čudom na onim policama na sniženju.

      Delete
  2. Nažalost, moje obrve su takve da im sjenila ne mogu mnogo pomoći :( isprobala sam davno jedan Essence set za obrve, i kada bih imala obrve kojima samo fali popunjavanje, bio bi mi odličan :D Nisam ništa kupila iz te kolekcije, nije me mnogo privlačila :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da ti makar olovke pomažu, čitala sam dosta pohvala za Essence olovke za obrve.
      Ni meni ova kolekcija nije bila ništa posebno, zato sam samo ovo i uzela. :)

      Delete
  3. Inače koristim smeđe sjenilo za obrve i uskoro će mi ponestati tako da bih mogla ovo probati :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam baš sigurna da ćeš uspeti da pronađeš ovaj set, ali sam videla da Essence ima slične ovakve...možda će ti odgovarati. :)

      Delete
  4. Dvoumim se izmedju senke i olovke :/ nisam vidjala ovu paletu kod nas u NS,ali ako je nadjem kupujem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olovku nisam isprobala, tako da što se tiče nje ne mogu ti dati preporuku. Ova paleta je dobra, ali sada je mislim više i nema (ili ima u retko kojem Dm-u). Videla sam da imaju i druge slične ovakve, možda su dobre kao i ova. :)

      Delete
  5. Ovo bi ja sebi uzela i koristila kao sjenila :D Inače ne popunjavam obrve al prekrasne su nijanse :D <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Može i tako da se koristi. :) Ova za hajlajt je predobra. :)

      Delete
  6. Izgleda odlicno, moracu da isprobam. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...