Friday, April 24, 2015

Born Pretty Store: Cute Cat Nail Art Water Decals

Nakon mesec dana čekanja, pre par dana mi je stigao moj prvi paketić sa Born Pretty Store sajta, u kome su se nalazile neke sitnice za nail art, koje ću blagovremeno recenzirati. Za početak sam se odlučila da isprobam vodene nalepnice sa motivom mačaka, koje možete pronaći ovde.



Nalepnice su došle u maloj kesici, bez ikakvog uputstva za rad (za razliku od drugih, o kojima ćete imati prilike da čitate). Takođe, bile su blago izgužvane, što možda možete i da primetite sa priložene fotografije, ali pretpostavljam da se to desilo u transportu ili prilikom otvaranja od strane carinika. 


Preko imaju zaštitnu providnu foliju, a koriste se  tako što isečete motiv koji želite da stavite na nokat, odstranite foliju i ubacite isečeni komadić u hladnu vodu. Nakon 20-30 sekundi izvadite komadić iz vode i prstom samo skliznete motiv sa kartončića i postavite na željeno mesto na noktu.


Moram da priznam, nije mi bilo toliko jednostavno (kao što sam mislila da će biti) da postavim ove mačke na nokte. Potrebno je biti veoma strpljiv i precizan, kao i paziti da se neki deo nalepnice na savije. Prilikom postavljanja sam koristila pincetu, kako bi mi bilo lakše da ih uhvatim. Nakon postavljanja, blago sam ih tapkala parirnom maramicom, da bih skinula višak vode i nakon par minuta ih premazala nadlakom. 




Kao što vidite, stavila sam dve bele mace na srednji i domali prst leve ruke, a jednu crnu i jednu belu na iste prste desne ruke. Ovo mi je bio prvi susret sa ovakvim vodenim nalepnicama. Jednostavne su za korišćenje, a jedino na šta treba paziti je da se motiv ne savije prilikom prenošenja. 

Ukoliko želite da naručite nešto iz nail art dela, možete koristiti moj kupon METAK31 i ostvariti 10% popusta na proizvode koji nisu trenutno na sniženju.


Da li ste koristili do sada vodene nalepnice? Dopadaju li vam se ove? :)

*PR uzorak

8 comments:

  1. Jao eto su ove mace. Pa divno izgledaju, na noktima čak i lepše nego na papiru, što je, bar po mom mišljenju, retkost s nalepnicama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ipak sam njih prvo isprobala, iako sam mislila da ću da pečatiram nešto. :)
      Drago mi je da ti se sviđaju i na noktima. :)

      Delete
  2. Odlična manikura, prislatke su mace n_n <3 Metak <3

    ReplyDelete
  3. Preslatko, boja u kombinaciji sa macama, stvarno preslatko. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Palo mi je na pamet da bi neka rozikasta lepo išla uz ove mace. Drago mi je da ti se dopada. :)

      Delete
  4. Baš slatko!! <3 <3
    Ja isto imam slične naljepnice sa macama ali ih još nisam iskoristila :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao isprobaj ih, mace su meni uvek preslatke. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...