Thursday, April 9, 2015

Balea uljani losion za telo

Balea proizvodi spadaju u one koja ja mnogo volim i često kupujem kada se nađem u DM-u. Osim veoma pristupačne cene, ne zaostaju ni kvalitetom za nekim skupljim brendovima, a imaju i prelepu ambalazu na koju većina od nas prvo "padne". :) Za skoro svako godišnje doba pojavi se na policama neka nova šarena limitirana kolekcija, koja prosto mami da se isproba. Ovaj losion je iz još uvek aktuelne zimske kolekcije, tako da imate vremena da ga nabavite ukoliko vam se dopadne recenzija. 




Reč proizvođača: Balea kremasto-uljani losion za telo, sa uljem badema i mirisom marule. Formula sa 40% ulja, sa bademovim i suncokretovim uljem. Sadrži vitamin E i alantoin. Za veoma suvu i zahtevnu kožu.

Moji utisci: Prvo što me je oduševilo kod ovog losiona bio je miris. Veoma je lep, ne previše intenzivan, ali se baš fino oseća miris badema. Losion je bele boje, kremast i veoma se lako razmazuje po telu. Pod prstima se oseća ta uljana struktura, koja je mojoj koži veoma prijala. Nije potrebno mnogo vremena da se upije, koža je nakon nanošenja mekana, a miris se zadržava na koži, pa čak i na odeći veoma dugo. Ukoliko se uveče istuširate i nanesete ovaj losion, ujutru ćete i dalje osećati prijatni miris badema.  

Sastav:

Uljani losioni su proizvodi za koje verujem da bi mnogima prijali, bez obzira na to da li vam je koža suva ili ne. Balea je i u letnjoj kolekciji imala jedan predivan sa pistaćima, a koliko mi se svideo govori i to da sam ga tražila svuda i uzela poslednji sa police da ga imam u zalihama. :) Ovaj ne zaostaje za njim i prosto mi je žao što je i on deo limitirane kolekcije. Po ceni od 259 din, dobijate 200 ml izuzetno pristupačnog i kvalitetnog proizvoda.

Da li ste isprobali neki Balea uljani losion?    

15 comments:

  1. Iskreno ja i ne stignem da kupim losion za telo. Ili dobijem u avonu kad kupim neki parfem ili dobijem za rodjendan, a i 8. mart. Tako da, trudim se da to potrosim kako bih kupila nesto po mom ukusu, a to ce biti za jedno 5 god. :) Cula sam pohvale za baleine proizvode a ja nikako da probam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blago tebi kad stalno dobijaš te mackalice. :) Sve preporuke za Baleu, pogotovo za ove uljane losione. :)

      Delete
  2. Ovaj je losion meni predobar! :D

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. I know you probably didn't understand a word I wrote, but I'm glad you left a comment. :)
      This one is very good. :)

      Delete
  4. Baš i ne koristim losion za tijelo, jako rijetko. Ali što se tiče Balea proizvoda, imaju super proizvode tako da vjerujem da je i ovaj dobar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ukoliko planiraš da počneš da ih koristiš, moja topla preporuka za ovaj. :)

      Delete
  5. Miris je fenomenalan, Balea losione kupujem najvise zbog mirisa jer fantasticno mirisu. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mene namame mirisom, ali se pokažu i kvalitetom. :)

      Delete
  6. Koliko želim da probam ovaj losion! Ovo je 265468046540 lepa reč koju sam pročitala o njemu, nadam se da će jednog dana stići do mene :(...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uh, baš šteta što nemaš nijedan DM u blizini. Valjda ćeš imati prilike da isprobaš neki od ovih uljanih losiona, stvarno su im odlični.

      Delete
  7. Losion je odlican!cini kozu mekom,njeznom,a miris je topao,sladak,senzualan.sve pohvale

    ReplyDelete
  8. Losion je odlican!cini kozu mekom,njeznom,a miris je topao,sladak,senzualan.sve pohvale

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...