Friday, February 6, 2015

Essence Lash Princess maskara

Maskara za mene predstavlja omiljeni deo dekorativne kozmetike. U zavisnosti od vrste i namene, ona može dati očima lepši izgled, vizuelno produžiti trepavice, dati im gustinu, volumen... Imam tu sreću da su moje trepavice malo duže, zahvalne za oblikovanje i retko koja maskara mi ne odgovara. Ovu sam priželjkivala još od kada sam je u letnjim mesecima videla na Essence stranici, pa sam se jako obradovala kada je pre par meseci stigla i do nas. 



Essence Lash Princess maskara sadrži 12 ml i nalazi se u jako zanimljivom pakovanju crne boje, sa koralnim detaljima. Drška maskare ima gumene simpatične detalje, sa prednje strane u obliku srca sa krunicom, a sa druge strane podseća na vezanu mašnu korseta.


Još jedna zanimljivost kod ove maskare je oblik četkice, koji je zakrivljen tako da podseća na kobru, kako je nazivaju i na zvaničnom sajtu. Ova maskara treba da pruži trepavicama dramatičan volumen i baš taj oblik joj omogućava da dopre i do onih najsitnijih trepavica u uglu očiju. 


Moji utisci sa ovom maskarom su jako pozitivni. Lepo se raspoređuje po trepavicama, ne slepljuje ih i daje im lepu crnu boju i volumen. Na fotografijama ispod ćete videti moje svetle trepavice bez maskare i nakon njene aplikacije. 

Bez maskare
Sa maskarom
Sa maskarom

Mislim da je razlika i više nego očigledna. U zavisnosti od toga da li želim još dramatičniji pogled, stavim malo više maskare i dešava mi se da mi trepavice udaraju o luk ispod obrva. :) 

Još jedna bitna stvar je i to da se ova maskara malo teže skida. Nije vodootporna, ali kao da jeste, pa je potreban malo jači pritisak da bi se uklonila. Efekat na trepavicama traje bukvalno dok je ne skinem i ne stvara crne tačkice ispod očiju nakon dugog vremena nošenja. Cena joj je oko 450 din, u Lilly i Dm drogerijama.  

Da li ste isprobali ovu maskaru?  
   

23 comments:

  1. Jesam, i imala sam love-hate odnos s njom, dok nisam shvatila da mi ipak ne valja. Iako nemam naročito zahvalne trepavice, dosta maskara mi odgovara sasvim okej, ali s ovom se nisam pronašla, nažalost.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš šteta što ti nije odgovarala. Meni se pokazala kao jako dobra i rado je koristim već duže vreme.

      Delete
  2. Jesam i sasvim mi je uredu, šta ja znam stvarno daje neki poseban efekt trepavicama, vidim tebi ih čak i uvije što je super. Kad uzmem u obzir cijenu mislim da je ovo odlična maskara :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni se izgleda potrefilo da radi ono što obećava. :)

      Delete
  3. Na tvojim trepavicama izgleda odlicno, bas ih je lijepo podigla i razdvojila. Imam zelju probati ovu maskaru jer je puno hvaljena, ali trenutno imam nekoliko koje treba potrositi,pa cu tek onda razmisljati o ovoj Essence :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se dopada efekat. :) Uskoro bi trebalo da se pojavi i ovakva sa tirkiznim slovima, koja pruža efekat veštačkih trepavica...baš me interesuje šta će tek ona da mi uradi sa trepavicama. :)

      Delete
  4. Pre neki dan je bila 20% snizena u Liliju i premisljala sam se hocu necu i na kraju je nisam uzela, sad mi je krivo.. Mada ne znaci da je necu uzeti,izgleda super :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šteta što je nisi tad uzela, ja jako volim kad kupim nešto što me zainteresuje na popustu. :)
      Biće prilike, a napisala sam i u komentaru iznad da će biti i nova, sa efektom veštačkih trepavica...pa možda ugrabiš nju. :)

      Delete
  5. Kako imaš lepe trepuške :) Na mojim ni približan efekat. Maskara jeste fina, lepo rasčešljava trepavice ali od dramatičnijeg efekta nema ništa. Znam, znam do mene je :D L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno na komplimentu. :)
      Baš mi je žao što maskara na tvojim trepuškama ne ostavlja ovakav efekat. Možda ćeš imati više sreće sa novom, koja će nadam se uskoro i kod nas. :)

      Delete
  6. Jako lepo izgleda na tvojim trepavicama. Bas ih lepo uvije i razdvoji. Verujem da cu je nekada, kad potrosim ove sto imam, sigurno probati. :)
    Skroz te razumem za ovo da ti trebavice udaraju u obrve. Meni tako cim stavim maskaru udaraju o naocari. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. :) Probaj čim se ukaže potreba za novom maskarom.
      Konačno neko da razume moje "muke". :D

      Delete
  7. Pakovanje je preslatko i zbog toga bih je sigurno kupila. A naravno, dalje, i zbog efekta koji ima na tvoje trepavice. S obzirom na cenu od 450 din, mnogo je bolja i od skupljih maskara, čini mi se po tvojim fotografijama. Ide na wl :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Efekat me je oduševio :)
      Mada sličan postižem i sa skupljim npr. Maybelline maskarama i jako jeftinim kao što je Golden Rose. :)

      Delete
  8. Pa maskara te prosto mami svojom ambalazom da je kupis :D

    ReplyDelete
  9. Hvala tebi na lepim rečima. :)
    Verujem da će ti onda i ova odgovarati.

    ReplyDelete
  10. Imam, volim, suzdržavam se da ne kupim novu Lash Princess :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kod nas je još uvek nema...ali moraću i ja da se suzdržim kada stigne. :D

      Delete
  11. svi su jako zadovoljni ovom maskarom, ja ju nisam probala, imam neotvorenih maskara na zalihama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kada potrošiš neku u zalihama, preporučujem i ovu...maskara nikad dosta. :D

      Delete
  12. Da vidi se razlika.Kada ti pogledam trepavice stičem utisak da je maskara super-moram da je probam! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...