Wednesday, July 16, 2014

Golden Rose Color Expert #50

Golden Rose lakovi su nešto što je sigurno svako probao, počevši od njihovih prvobitnih with protein kolekcija, koje se odlikuju ne toliko kvalitetnim formulama (čast izuzecima), do novijih poboljšanih Rich color i Color expert kolekcije, koja je na naše tržište stigla pre nekih mesec dana. Ova kolekcija se odlikuje mnoštvom pastelnih, svetlijih boja, pogodnih za letnje dane. Ja sam za sebe izabrala #50, a koliko sam zadovoljna pročitajte u nastavku.






Lak dolazi u bočici od 10,2 ml, a cena varira u zavisnosti od prodajnog mesta. Ja sam ga platila 110 din, što je i više nego povoljno. Formula je srednje gustine, lako se razmazuje i potrebna su dva srednja sloja da bi se postigla puna pokrivenost i boja. Međutim, ono što mi se ne sviđa je to što ostaju tragovi četkice, pa treba biti oprezan prilikom nanošenja. Suši se prosečnom brzinom i ima lep odsjaj, tako da nisam stavljala top coat. Na suncu se presijava i ima blagi sedefasti odsjaj koji nikako nisam uspela da prikažem na slikama.








Ovo je generalno kolekcija od koje sam više očekivala, s obzirom na njihovu najavu i naziv. Kao što sam već pomenula, imaju divne nijanse, ali jednostavno nešto nedostaje. Ipak ću im dati još jednu šansu i isprobati neku nijansu bez tog sedefastog odsjaja, možda je u tome problem. Svakako ih vredi probati jer im je cena veoma pristupačna i imaju solidan kvalitet.  

Da li ste probali neki od lakova iz Color expert kolekcije? Kakvi su vaši utisci?

15 comments:

  1. Imam nijansu 67, ali isti utisak!
    Nijansa je prelepa, cetkica standardno dobra, ali nesto u formuli skripi... Kao sto u RC kolekciji postoje lakovi koji imaju losu formulu ( npr. zuti), izgleda da ni ovde nije savrsen svaki...
    Bas steta, meni cak nije samo do tragova i brazdi, nego se nekako previse razvlaci, pa negde ostane deblji sloj laka i onda mora opet ispocetka da se maze...
    Dobro je sto kad se osusi, nisu bas toliko vidljivi tragovi, tako da svejedno za ovakvu nijansu vredi se maltretirati :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, zaboravila sam da pomenem i to da se ponegde razvlači pa se stvori deblji sloj sa strane, što me baš nervira. Možda su samo ove nijanse takve, ko zna. Možda treba pokušati sa nekim tamnijim. :)

      Delete
  2. Imam zuti iz ove kolekcije, takodje ostaju linije.. :/ Predjem jednom, drugi put..i opet ne mogu da dobijem ono sto zelim :P probacu krec beli i neon pink, ako bude ista situacija, odustajem od ove kolekcije :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moguće da je onda cela kolekcija takva, ali valjda će se naći i neki dobar. :)

      Delete
  3. šteta za formulu, boja mi se baš sviđa :D
    imaš predivne nokte *.*

    ReplyDelete
    Replies
    1. I mene je boja privukla, baš šteta. :/
      Hvala. :)

      Delete
  4. Prelepa boja, prava letnja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se za boju, ali formula me nije oduševila. :/

      Delete
  5. Uh, ovo je moja omiljena nijansa već treće leto :) Šteta što se lakić tako pokazao, nisam znala da je takva formula jer to nije slučaj kod GR RC...Lidija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, ova boja je i meni divna i jako volim da je nosim i u odevnim kombinacijama. :)
      I meni je baš žao za ovaj, a Rich Color su meni savršeni.

      Delete
  6. Bas je fenomenalna nijansa! :) Ja sam probala samo plavi 43. Jako mi se dopada cetkica a formula laka je odlicna. Maze se brzo i ne ostavlja tragove. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za leto dušu dalo. :)
      Definitivno ću morati da probam još neki iz ove kolekcije, pročitala sam i dosta baš pozitivnih mišljenja o njima.

      Delete
  7. mnogo je lepa boja ! ne znam tacno da li ga imam , ali sam kupila dosta njihovih pastelnih boja
    super ti stoji !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepo izgleda boja, ali nije baš najzahvalniji za mazanje.
      Mene je oduševio 06 iz ove kolekcije, divna neutralna boja, dobre formule.

      Delete
    2. evo sad sam pogledala , probala sa tirkiz plavi 43 i sa dugim noktima nisam imala problema nikakvih pri mazanju.ali bas nikakvih,maksimum dva sloja a ovaj sam slikala i sa jednim slojem.
      33 58 i 69 su metalic i ostaju tanke linije kao na svim metalic ali nema sakupljanja u uglovima ili gomilanje laka na jednosj strani ili celavost ?! bas me cudi !
      uzela sam roze 64 pastel plavi 47 i pastel lila 66 i sad cu ih staviti u fioku koja ima prioritet ;)
      ja pamtim da sam jedino imala velikih problema sa don zuan lakovima gomilu sam kupila i svi su zavrsisli u kanti jednom probani.sto fleke koje su mu obojile nokatnu plocu sto uzas za mazanje kad imam 3cm duge nokte nekad leti.iskreno se nadam samo da je to ogromna greska dobavljaca i prodavaca pitanje gde ih lageruju koliko cesto menjaju temperaturu , svetlost dok nadju put do kupca.steta bas !moram na netu da vidim koji je to 06 !
      topli pozdrav u hladne dane :))))

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...