Monday, July 14, 2014

Balea maska za lice Mrtvo more

Verujem da je većina vas upoznata sa Balea markom i njihovim pristupačnim proizvodima. Među njima se nalazi i ova maska, o kojoj ću danas pisati.






Šta kaže proizvođač: Balea maska Mrtvo more uklanja nečistoće blatom iz Mrtvog mora. Za nečistu kožu. Intenzivno čisti i istovremeno umiruje, sadrži minerale, uklanja odumrle čestice kože i nečistoće. Blato iz Mrtvog mora, koje sadrži bogate minerale, oslobađa kožu od masnoća. Aloe vera hidrira kožu. Ekstrakt kamilice neguje i umiruje kožu.

Sastav:



Maska je u pakovanju 2x8 ml, što je dovoljno za dva korišćenja. Bledo braokaste je boje, sa sitnim piling česticama, koje pomažu uklanjanju mrtvih slojeva kože. Prilikom nanošenja osetila sam blago peckanje na obrazima, verovatno zbog toga što su mi obrazi osetljiviji. Međutim, ništa preterano da ne mogu da izdržim propisanih 10-15 min. Maska tokom tog vremena očvrsne na licu, tako da je mimika ograničena. Lako se ispira, a koža mi je nakon nje vidljivo čistija i meka na dodir. Takođe, ostavlja i blagi miris na koži, koji ne znam kako bih opisala, ali svakako je prijatan. 

Ovo je maska koja, meni lično, prija i rado bih je kupila i u full size pakovanju koje, nažalost, ne postoji. Tako da ću morati da se zadovoljim i sa ovim, jer se za cenu od 99 dinara dobije maska dobrog kvaliteta. 

Da li ste koristili neku od maski iz Baleine ponude? 

13 comments:

  1. Uvijek pri posjeti dm-u kupim i jednu njihovu masku, a sve mi odgovaraju 'sem peel off maski, no dobro, inače mi ne odgovaraju. I ovu sam probala i lice je poslije bilo meko i nahranjeno :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno je odlična ova maska, a njihovu peel off još uvek nisam probala.

      Delete
  2. Ja koristim od njih onu sa cinkom,i moram ti priznati da mi je fenomenalna,ocisti mi kozu lica a ne isusuje je!! Cak je nekad razucem da mi bude za 3 koriscenja!! :D

    ReplyDelete
  3. Meni je ova maska odlična, a te dve kesice koje se dobiju spojene, mogu da se iskoriste 4 puta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja volim da stavim malo više maske, tako da je meni jedna kesica bila za jedno korišćenje. :)

      Delete
  4. Ja sam koristila onu iz Avona sa mineralima mrtvog mora, moraću i ovu probati :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Verujem da se nećeš pojakati, a svakako je i cena baš niska tako da vredi probati. :)

      Delete
  5. Probala sam je i odlična je.

    ReplyDelete
  6. Da li si osetila peckanje na licu, kad si stavila masku? Ja sam upotrebila prvi put i osetila sam peckanje odmah sam je skinula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jesam prvi put, ali nije mi bilo toliko strašno da bih je skinula. Daj joj još jednu šansu, ja sam jako zadovoljna ovom maskom.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...