Sunday, October 15, 2017

NOTD: Gold Flowers

Ljubičasta je boja koju baš volim na noktima i pre par godina sam kupovala gotovo samo lakove u raznim nijansama te boje. Posebno me oduševljavaju tamne nijanse, za koje smatram da posebno dolaze do izrazaja u jesen. Upravo jednu takvu nijansu sam iskombinovala sa zlatnim detaljima, a kako je to sve ispalo pogledajte u nastavku posta. 


Mislim da je ovo jedan od najjednostavnijih manikira koji možete uraditi, a ono što sam ja koristila za njegovu izradu je:
-Tamno ljubičasti lak za nokte Flormar Full Color FC29 Mystical Getaway,
-Nalepnice za nokte (ID #39809)* sa Born Prety Store sajta,
-Eveline Magical Gel top coat. 



Na sve nokte sam nalakirala dva sloja ljubičastog Flormar laka i sačekala da se potpuno osuši. Zatim sam na srednji, domali prst i palac zalepila ove zlatne stikere sa motivom cveća (patern 005). Lično, nisam ljubitelj ovih samolepljivih stikera koji idu preko celog nokta, zato što ih treba veoma pažljivo stavljati kako se ne bi izgužvali (što se meni desilo na par noktiju). Zatim sam na sve nokte dodala sloj nadlaka, a na nokte sa stikerima sam dodala još jedan sloj nadlaka, što uvek preporučujem kada su ovi deblji stikeri u pitanju. 





Ukoliko vam se dopada nešto sa Born Pretty Store sajta, prilikom poručivanja se možete poslužiti mojim kodom METAK31 i ostvariti 10% popusta na proizvode koji nisu na sniženju. 


Dopada li se vama ova kombinacija ljubičaste i zlatne?

*PR uzorak

6 comments:

  1. Nokti su prelijepi. Zapratila sam tvoj blog ako želiš uzvrati.

    medinabeslagic.blogspot.ba

    ReplyDelete
  2. Mnogo si talentovana, odlican post i odlicne slike!Pratim te #193,uzvrati ako zelis. :-*
    www.limitededitionlady.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Amazing design, dear! So lovely nails, I like them so much! U r so talented for this art, exellente! Great combination, love black and gold. Also, You have amazing blog dear, and I really like it.
    Maybe follow for follow? I'd love it.
    Let me to know on my blog. Hope you will visit me.
    Maleficent

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...