Monday, December 26, 2016

Novogodišnji predlozi

Novogodišnja noć je samo par dana udaljena i verujem da mnogi od vas smišljaju šta obući i kako to iskombinovati. S obzirom na to da su mi planovi zbog povrede propali i ipak Novu godinu neću dočekati u planiranim uslovima, odlučila sam da sa vama podelim neke ideje i možda vam pomognem u izboru odevne kombinacije. 



Verovatno ste i sami primetili koliko je pliš moderan ove sezone, pa je upravo ono što ću vam prvo preporučiti crna plišana haljina. Možete je iskombinovati sa nekim srebrnim, zlatnim ili čak crvenim cipelama i izgledaće fenomenalno. Ono što je greška koju najčešće pravimo je to što nosimo prevelike torbe. Sasvim je dovoljno poneti malu torbicu u koju ćete spakovati samo neophodne sitnice, a od šminke bih vam preporučila samo ruž za usne i puder za matiranje lica. Biće vam i više nego dovoljni. 


Haljina >ovde
Tašnica >ovde 
Zlatne cipele >ovde
Crne cipele >ovde 

Takođe, kombinezon je odevni komad koji je uvek moderan i može poslužiti u raznim prilikama. Moj predlog je jednostavni kombinezon teget boje, koji možete začiniti dobrim komadom nakita i srebrnom obućom.  

   
Kombinezon >ovde 
Ogrlica >ovde 
Tašnica >ovde 
Cipele >ovde


Idete li vi negde za doček Nove godine? Da li ste isplanirali kako ćete izgledati? :) 

*sve fotografije su preuzete sa SheIn sajta 

2 comments:

  1. Wonderful collection of dresses I have seen here . They are really looking so pretty and will be best for the wear in parties. Thanks for sharing such a wonderful blogs here with us.And I actually think you can look great in these dresses boat neck dress.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...