Wednesday, June 15, 2016

NOTD: Mermaid Wannabe

Zaista dugo se nisam bavila ukrašavanjem noktiju, osim klasičnog lakiranja. Nedostatak vremena me najviše sprečava u tome, ali sam tokom protekle nedelje uspela da se pozabavim noktima i isprobam nešto novo. Izgled noktiju me je podsetio na sirenin rep, pa otuda i naziv manikira.



U izradi ovog manikira su mi pomogli šabloni koji su mi pre par meseci stigli sa Born Pretty Store sajta. Jedan od razloga zašto je recenzija ovih šablona toliko dugo odlagana je to što nikako nisam imala sreće sa njihovim korišćenjem. Dešavalo se da mi se bazni lak dovoljno ne osuši i onda kada skidam šablon on povuče i lak ispod. Onda sam jedan dan konačno nokte nalakirala uveče, a sutradan se setila da na njih nalepim šablone, pa preko tapkala make up sunđerom lak sa šljokicama. Posle par sekundi sam odlepila šablon i bazni lak mi je ostao čitav. 

Moje iskustvo je da treba ostaviti lak što duže da se suši, a najbolje mi se pokazao opisani način. U suštini, nisam preterano zadovoljna ovim šablonima. Previše su tanki i onda ih je malo teže lepo zalepiti na nokat, a potom i odlepiti sa njega. Postoje u šest različitih kombinacija motiva, koje možete pronaći ovde


Kosišćeni lakovi:
- Essence Studio nails hardeninh nail base;
- Essie Garden variety;
- Sixteen #571;
- Aura Jelly Top coat. 






Dopada li vam se izgled manikira?

Ukoliko želite da poručite nešto iz nail art odeljka Born Pretty Store sajta, možete iskoristiti moj kod METAK31 i na taj način ostvariti 10% popusta. Poštarina je besplatna za sve delove sveta. 


*PR uzorak

12 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...