Tuesday, May 17, 2016

Soufeel

Pre nešto više od mesec dana sam dobila priliku da se upoznam sa brendom Soufeel, u čijem asortimanu se nalazi nakit od srebra sa oznakom 925. Ideja samog brenda je da nakit koji poručite ima neku svoju priču, odnosno da privesci koje stavljate na njihove narukvice ili lančiće budu prilagođeni vama ili onome kome želite da taj nakit poklonite. Ja sam za sebe izabrala klasičnu srebrnu narukvicu i pet privezaka, o kojima ću vam reći nešto više u nastavku. 


Što se tiče brzine isporuke, moram da kažem da sam bila veoma prijatno iznenađena. Paket mi je stigao za manje od nedelju dana, što je poprilično brzo s obzirom na to da sam obaveštena da je vreme isporuke 10-20 dana. No, ne bunim se. :) 

Paket je stigao u kartonskoj kutiji sa nazivom kompanije, u kojoj se nalazila kartonska kesica, zatim vrećica, a u vrećici svaki proizvod upakovan zasebno u male plastične kesice. Zaista imam samo reči hvale, jer je verovatnoća da se nešto ošteti bukvalno svedena na nulu. Osim narukvice i privezaka, u paketu se dobija i krpica za poliranje nakita, slična onima koje se dobijaju uz naočare. 


Počeću od narukvice, koja je verovatno najprodavaniji proizvod sa sajta. Prvo što je bitno kod njenog naručivana je da izmerite obim zgloba i na to dodate 1,5-2 cm. S obzirom na to da ja imam jako tanak zglob (oko 16 cm) odlučila sam se da naručim narukvicu od 18 cm. Kada sam je izvadila iz pakovanja delovala mi je zastrađujuće mala, mislila sam da sam pogrešila oko veličine i da neće biti šanse da je nosim samostalno, a o stavljanju privezaka i da ne govorim. Međutim, ispostavilo se da uopšte nije tako, bez problema sam uspela da nanižem priveske i zakopčam je. Čak mi je malo i šira, tako da sam sigurno izabrala pravu veličinu za sebe. Sistem zatvaranja je na "klik" i mislim da je skoro nemoguće da se otvori sama od sebe. Jedino što mi se ne dopada kod tog sistema je što pri otvaranju moram da stavim nokat u taj središnji deo koji razdvaja ove dve polovine kopče i uvek imam strah da ću tako oštetiti nokat.  


Privesci (charms) su ono što je posebno interesantno i što daje draž ovoj narukvici. Već sam spomenula da je ideja da privesci budu prilaguđeni vama, pa se tako na sajtu mogu naći brojne podkategorije, kao što su: hobiji, porodica i prijatelji, zodijak, putovanja, životinje... 

Takođe, postoji i mogućnost izrade priveska sa slikom koji može biti u obliku srca, kvadrata ili kruga. Sliku vi odaberete i pozicionirate onako kako vam se dopada, a za izradu priveska je potrebno par dana. Sa prednje strane je slika koju ste odabrali, a sa zadnje su cirkoni.


Ostali privesci koje sam izabrala su totalno ja, a u pitanju su: mačka (crazy cat lady), lak za nokte (treba li uopšte da to objašnjavam :)), horoskopski znak lav i okrugli privezak napravljen od Murano stakla ljubičaste boje


Svaki privezak na sebi ima utisnut logo kompanije i oznaku 925. Prilikom skidanja narukvice treba paziti da se privesci ne razlete, jer imaju svoju težinu i lako skliznu sa nje. To se može rešiti kupovinom stopera, koji će ih držati na mestu i tako sprečiti njihovo gubljenje. Desilo mi se da mi je jednom ispalo par privezaka, ali nisam primetila nikakva oštećenja na njima. Veoma su kvalitetno odrađeni i za sada sam zadovoljna. 


Soufeel nakit me je prijatno iznenadio i toplo bih vam ga preporučila. Na sajtu možete pronaći zaista veliki izbor i ponešto za svačiji ukus. Cene su pristojne s obzirom na to da se radi o srebru, a kvalitet je na zadovoljavajućem nivou. Na porudžbine preko 59$ ostvarujete pravo na besplatan shipping, a u slučaju oštećenja nakit možete zameniti u roku od 365 dana. Verujem da je ovo komad nakita koji će trajati i biti često nošen sa moje strane. 



Ukoliko vam se dopada priča oko Soufeel nakita i želite da ga poručite, poslužite se kupon kodom BLOG5 i ostvarite 5% popusta na vašu porudžbinu.

Dopada li vam se ovakav koncept nakita? Imate li nešto slično u svojoj kolekciji?

*PR uzorak

8 comments:

  1. Ovaj Pandora stil je fenomenalan, jer kupovinom različitih privezaka uvek imam novu narukvicu.

    ReplyDelete
  2. Na kraju si baš lepe priveske odabrala. :)

    ReplyDelete
  3. Super si privjeske izabrala :)

    ReplyDelete
  4. Super si privjeske izabrala :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...