Thursday, November 26, 2015

Eveline Agran Keratin Silk 8 u 1 maska za kosu

Lepa i negovana kosa je ono što mnogi prvo primete. Ne znam za vas, ali kada mi kosa ne izgleda dobro, ni ja se ne osećam lepo. Stoga se stalno trudim da nakon šamponiranja nanosim maske i često ih kombinujem, a jedna od onih koje već duže vreme koristim je Eveline maska za slabu i oštećenu kosu. 


Monday, November 23, 2015

Born Pretty Store: Nail Polish Mixing Balls

Ne znam koliko ste upoznati sa "high end" lakovima, ali oni u svojim bočicama često imaju i malu metalnu kuglicu, koja služi za mešanje laka u samoj bočici. Ta ideja je dobra, pogotovo ako se radi o gustim i šljokičastim lakovima. Ovaj post će biti posvećen upravo metalnim kuglicama koje možete ubaciti u bilo koji lak, a koje sam dobila sa Born Pretty Store sajta. 


Thursday, November 19, 2015

Born Pretty Store: Glitter Powder Picker Pen

Pre nekoliko dana mi je stigao novi paketić sa Born Pretty Store sajta, a prva stvarčica koju sam stigla da isprobam je alatkica za "hvatanje" glitera, o kojoj ćete čitati u ovom postu.



Tuesday, November 17, 2015

Eveline Nail Therapy multi hranljivo ulje za zanoktice i nokte

Mislim da nema ni potrebe naglašavati koliko je bitna nega kože oko noktiju, koliko i samih noktiju. Osim raznih krema i gelova, ulja su sredstva koja se najčešće koriste u svrhu nege zanoktica. Na tržištu postoji nekoliko vrsta i raznih proizvođača, a ja ću vam preneti svoje utiske o ulju iz Eveline asortimana.



Monday, November 9, 2015

Dermix Anti Age Hydrator

Prefiks "anti age" mnoge uglavnom asocira na proizvode koji su namenjeni starijim osobama, pretežno onima preko 40 godina. Moram da kažem da sam i ja bila jedna od tih koji su smatrali da sve što je anti age, mora biti za starije. Nikada nisam obraćala pažnju na takve preparate, jer sam smatrala da mi nisu potrebni, a i cenovno su premašivali moj bužet. Međutim, da li je to zaista tako i da li sam i dalje mišljenja da samo osobe u "ozbiljnijim" godinama treba da koriste takve proizvode, pročitajte u nastavku teksta.


Tuesday, November 3, 2015

Oktobarski noviteti

Primetila sam da su postovi o mesečnim novitetima među najčitanijima, tako da sam odlučila da vam ih i ovoga puta prikažem. Nekako ih iz meseca u mesec ima sve manje, što je dobro (po moj novčanik). :) 


Sunday, November 1, 2015

Matching Manicures #30 - Studs

Nokte učesnica uparenih manikira ove nedelje krase nitne. Nitne su veoma jednostavne za apliciranje, mogu se nabaviti u skoro svakoj kineskoj radnji i veoma su jeftine. Jedino što je neophodno je makar jedan lak u boji i malo strpljenja.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...