Monday, August 31, 2015

Sisterhood of the World Bloggers Award

Verovatno ste primetili da u poslednje vreme blogosferom kruži novi tag post pod nazivom Sisterhood of the World Bloggers Award. Mene su tagovale drage devojke - SanelaTijanaJelena, Marija i Irena i postavile po 10 pitanja na koje treba da odgovorim. Hvala devojke što ste me se setile <3 Ja ću krenuti sa odgovorima redom, kako me je koja od njih tagovala, a njihove odgovore možete pročitati klikom na njihova imena. :)


Saturday, August 29, 2015

Born Pretty Store: Diamond Glitter

Ukoliko ste čitali jučerašnji post, videli ste da sam najavila da ćete taj plavi lak videti blago nadograđen. Palo mi je na pamet da ga malo začinim šljokicama sa Born Pretty Store sajta.


Friday, August 28, 2015

Golden Rose Rich Color #68

Plava nikada nije bila moja boja, pogotovo svetlije nijanse. Jednostavno smatram da mi ne stoje i da sam u njima nekako prozirna. Stoga i nemam mnogo plavih lakova u kolekciji, a u ovom postu vam prenosim utiske o jednom od mojih malobrojnih plavaca.


Monday, August 24, 2015

Zlatna folija na noktima

Manikir koji ću vam danas predstaviti spada u grupu veoma jednostavnih, tj. onih za koje vam nisu potrebne veštine, već samo malo inspiracije i strpljenja. Osim jednog laka, koristila sam i tanku nail art foliju, koja mi je stigla sa Lady Queen sajta. 


Saturday, August 22, 2015

Catrice Sand'sation LE - PLUMbeach

PLUMbeach je lak iz prošlogodišnje Catrice Luxury Lacquers kolekcije, koju su činili lakovi teksturnih završnica. Ne znam zašto, ali manija za ovakvim lakovima me spopadne uglavnom zimi, ali sam se nedavno setila da nisam isprobala ovaj lak i iskoristila priliku da ga prošetam na noktima.  



Thursday, August 20, 2015

Matching Manicures #28 - Blobbicure

Debelo kasnim sa ovim manikirom, ali situacija ove nedelje je takva da nisam imala vremena da ga uradim na vreme. Blobbicure je jedan veoma jednostavan i brz manikir, za koji vam nisu potrebne nikakve veštine, niti posebne nail art alatke, već samo lakovi u bojama koje izaberete. 


Saturday, August 15, 2015

Akvabent Aktivni kiseonik

Aktivni kiseonik je proizvod o kome se u poslednih par meseci mnogo piše, a ja sam dobila priliku da ga isprobam pre otprilike tri meseca, kada sam ga osvojila u nagradnoj igri kod Jovane. Od tada ga redovno koristim, pa smatram da konačno imam dovoljno utisaka koje bih podelila sa vama.


Tuesday, August 11, 2015

Eveline Professional 3 u 1 odstranjivač laka sa noktiju

Svi vi koji duže pratite moj blog ili makar malo pogledate postove, primetićete da najviše pažnje posvećujem noktima i lakovima. Ali, pored lakova, proizvod koji mi je neophodan je i odstranjivač. Do sada sam ih isprobala mnogo, što acetonskih, što uljanih...a danas vam pišem o jednom koji koristim već duže vreme. 


Friday, August 7, 2015

Born Pretty Store: Blooming Flower Water Decals

Nalepnice su veoma jednostavno rešenje za one koji nisu vični nail art-u ili nemaju vremena da se njime ozbiljnije bave. U današnjem postu ću vam prikazati jedne vodene nalepnice sa Born Pretty Store sajta. 


Tuesday, August 4, 2015

NOTD: Pink leopard

Ne znam da li ćete mi verovati, ali ja nikada do sada nisam radila leopard šaru na noktima. Odavno sam planirala da je uradim, ali nekako mi inspiracija uvek ode na drugu stranu. Leopard šara je, čini mi se, najpopularnija vrsta manikira među onima koji se interesuju za nail art, a zahvalna je i zbog toga što se može raditi u raznim kombinacijama boja. Stoga je i moj leopard netipičan i pogodan za ove letnje dane. :) 


Sunday, August 2, 2015

Matching Manicures #27 - Caviar

Neko vreme nisam učestvovala u uparivanju manikira, a iskrena da budem, nisam planirala da odradim ni ovonedeljni zadatak. Kavijar manikir tj. manikir za koji se koriste one sitne perlice mi se nije činio zanimljivim, ali sam se setila da sam ih dobila u paketiću Eveline kozmetike i odlučila da ih makar sad upotrebim.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...