Tuesday, March 31, 2015

Matching Manicures #17 - Gradient

Kao što možete da primetite iz naslova, tema ove nedelje je gradient, koji sam do sada već radila dva puta (ovde i ovde). Usled nedostatka interneta kasnim par dana sa objavljivanjem teme, ali nadam se da ni sada nije kasno. Ovoga puta sam se odlučila za plavo-belu kombinaciju, koja mi se već neko vreme motala po glavi.

Koristila sam:
- Essence studio nails hardening bazu;
- Flormar 370;
- Golden Rose Rich Color 68 i 74;
- Golden Rose Gel look top coat;
- sunđerčić.

Sunday, March 22, 2015

Matching Manicures #16 - Fan brush

Tema ovonedeljnih uparenih manikira je fan brush - manikir koji se radi uz pomoć lepezaste četkice. Veoma je jednostavan za rad, potrebna vam je samo jedna bazna boja i jedan ili više lakova koje ćete nanositi pomoću te četkice. Kako do sada nisam radila ovaj manikir, odlučila sam se za najjednostavniju varijantu.

Koristila sam:
- Essence studio nails hardening nail base;
- Golden Rose Rich Color #26;
- Flormar Supershine 14 Violet Pearl;
- Eveline X-treme gel effect top coat;
- lepezastu četkicu za nail art.


Friday, March 20, 2015

Sidni Šeldon - Anđeo tame

Prošlog meseca sam se malo ulenjila i nisam toliko čitala, tako da sam vam ostala "dužna" preporuku knjige. Danas ispravljam tu grešku i prenosim vam utiske o knjizi "Anđeo tame", velikog majstora trilera Sidnija Šeldona. Već sam jednu njegovu knjigu preporučila pre par meseci (klik) i od tada se sve više interesujem za njegova dela.

Fotografija preuzeta sa www.vulkani.rs

Tuesday, March 17, 2015

The Versatile Blogger Award

Versatile Blogger Award je priznanje koje se daje blogerima sa zanimljvim i kvalitetnim sadržajem. Nominovani bloger bi trebalo da podeli 7 činjenica o sebi i da nominuje 15 njemu zanimljivih blogova. Mene je nominovala draga Katarina sa bloga Koma Bunny, a moju listu nominacija ćete videti na kraju posta.


Wednesday, March 11, 2015

Macadamia NoTangle četka za kosu

Iako postoji već dosta recenzija ove četke, mislim da nije na odmet da se nađe još jedna. :) Macadamia NoTangle četka me je privukla raznim pohvalama koje sam čitala o njoj, tako da joj ni ja nisam odolela. Koristim je oko tri meseca, tako da sam stekla potpuno mišljenje. Ukoliko vas zanimaju moji utisci, nastavite da čitate. :)


Tuesday, March 3, 2015

Golden Rose Graffiti nail art 09

Pred Novu godinu su se u mnogim časopisima, kao poklon, mogli naći neki komadi dekorativne kozmetike. U decembarsko/januarkom izdanju časopisa Bazar naišla sam na Golden Rose Graffiti lakove i izabrala ovaj, koji me je privukao svojom neobičnom plavom bojom. Osim toga, ovu kolekciju lakova nisam do sada viđala, pa je to bio još jedan od razloga da isprobam neki. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...