Wednesday, February 25, 2015

Tag: Proizvodi koje ne koristim

Mada nisam neki preterani ljubitelj tagova, ovaj koji kruži već neko vreme mi se učinio zanimljivim i zamislila sam se o tome šta to sve ne koristim. Inspirisana odgovorima moje drage Mile, odlučila sam da ga i ja uradim. Pa, da krenem. :)

Uvijač za trepavice


Pre svega, ne koristim ga zato što ga se plašim. :D Meni ovo deluje kao neka spravica za mučenje i bojim se da bih sebi iskopala oko ili počupala trepavice. Pritom, trepavice su mi prirodno već blago uvijene, pa im je dovoljna samo maskara da ih još više istakne (što možete da vidite u ovom postu). 


Sunday, February 22, 2015

Matching Manicures #15 - Negative Space

Došao je na red novi MM zadatak, a to je ovoga puta negative space. Nisam imala pojma šta je to, a kada sam malo potražila po netu videla sam da je to neka fora da jedan deo nokta bude bez laka, često uz korišćenje trakica, koje ja i dalje ne znam pravilno i brzo da skinem. Da bih izbegla mučenje sa njima, palo mi je na pamet da koristim nešto drugo, a koliko sam bila uspešna u tome presudićete na kraju. :)

Za manikir sam koristila:
- Essence Studio Nails pro white rose, kao bazu:
- Essence Multi dimension 57 Love of pink;
- Essence sparkle sand top coat;
- reckaste makaze i samolepljive nalepnice.



Saturday, February 21, 2015

Mixa micelarna voda - Optimalna tolerancija

Micelarne vode su postale pravi hit pre par godina i od tada mislim da retko ko poseže za nekim drugim sredstvom za skidanje šminke. Osim kao sredstvo za skidanje šminke, mogu se koristiti i za svakodnevno uklanjanje nečistoća, a njihova upotreba se preporučuje ujutru i uveče. Moja koža je osetljivija i sklona alergijama, pa sam se odlučila za isprobavanje ove, koja je namenjena osetljivoj i reaktivnoj koži.


Thursday, February 19, 2015

NOTD: Let's Wear Some Studs

Nastavljam u maniru predstavljanja jednostavnih manikira, pa vam danas prikazujem jedan čak lakši i od prethodnog. Biće vam potreban samo jedan lak u boji, nitne i nadlak. :)

Ja sam koristila:
- Eveline 8u1 kao bazni lak;
- Alessandro Marvelicious Dream;
- Eveline X-treme gel effect top coat;
- nitne. 


Sunday, February 15, 2015

Matching Manicures #14 - Saran wrap

Tema za ovu nedelju je saran wrap tj. manikir rađen običnom kuhinjskom folijom, koju verujem da svi imaju. Veoma je jednostavan za rad, a efekat je prilično zanimljiv. Ja sam ovu tehniku već ukombinovala u ovom manikiru, a danas sam se odlučila za dve srodnije boje. 

Koristila sam:
- Eveline 8u1;
- Catrice 780 Welcome To Roosywood;
- Tigab 101;
- Golden Rose Matte top coat;
- providnu kuhinjsku foliju.


Tuesday, February 10, 2015

NOTD: Simply Golden

Ne znam da li volite više jednobojne nokte, francuski manikir, komplikovane šare...ali sam vam za danas pripremila jedan jako jednostaval manikir, koji bukvalno svako može da uradi. Nisu vam potrebne nikakve posebne veštine crtanja, već samo dva laka u bojama koje izaberete. :)

Ja sam koristila:
- Essence studio nails hardening bazu;
- Flormar 079:
- Flormar 394 Golden Orchid.


Sunday, February 8, 2015

Matching Manicures #13 - Valentine's Day

Dan zaljubljenih je tek za nedelju dana, ali smo se u grupi dogovorile da manikire uradimo ove nedelje, kako bi naše čitateljke možda dobile neku inspiraciju od nas. Moj manikir neće biti tipičan, sa srculencima, poljupcima itd...ali se nadam da se uklapa u ovu temu.

Koristila sam:
- Eveline 8u1 kao bazu;
- Golden Rose Rich Color tamno crveni #23, crveni #24 i crni #35;
- beli Flormar #370;
- Eveline X-treme gel effect;
- dotere.



Friday, February 6, 2015

Essence Lash Princess maskara

Maskara za mene predstavlja omiljeni deo dekorativne kozmetike. U zavisnosti od vrste i namene, ona može dati očima lepši izgled, vizuelno produžiti trepavice, dati im gustinu, volumen... Imam tu sreću da su moje trepavice malo duže, zahvalne za oblikovanje i retko koja maskara mi ne odgovara. Ovu sam priželjkivala još od kada sam je u letnjim mesecima videla na Essence stranici, pa sam se jako obradovala kada je pre par meseci stigla i do nas. 


Sunday, February 1, 2015

Matching Manicures #12 - Tape manicure

Ove nedelje tema uparenih manikira je tape, odnosno manikir rađen trakicama. Ja sam se odlučila da mi trakice budu sastavni deo manikira, jer i dalje nisam savladala tehniku njihovog odlepljivanja i kombinacije više boja. 

Za manikir sam koristila:
- Eveline 8u1 kao bazu;
- ljubičasti Golden Rose with protein br. 310;
- šljokičasti Evri br. 27;
- Eveline X-treme gel effect top coat;
- srebrne trakice za nail art.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...