Friday, January 30, 2015

Rozamund Lupton - Požar

Još jedan mesec se privodi kraju, pa je postala već tradicija da vam tada preporučim neku knjigu. Uspela sam da ovog meseca pročitam čak dve (bravo ja), ali je samo ova na mene ostavila utisak. Reč je o knjizi "Požar", britanske autorke Rozamund Lupton.

Fotografija preuzeta sa www.laguna.rs

Tuesday, January 27, 2015

EOS balzami za usne - Strawberry Sorbet & Sweet Mint

Evolution of Smooth, popularni EOS, su balzami za usne koji su osvojili ceo svet. U poslednjih par godina se mogu videti kod mnogih svetski poznatih ličnosti, pa ih tako i J.Lo koristi u svom najnovijem spotu. Samim tim njihova popularnost je sve veća i pomama za njima ne jenjava. U Srbiji se ne mogu naći u slobodnoj prodaji (osim preko online preprodavaca), pa sam iskoristila priliku dok je jedan drug bio u Americi i zamolila ga da mi donese jedan. Dobila sam dva, pa ću vam preneti svoje utiske o ovima koje posedujem - Strawberry Sorbet i Sweet Mint.


Sunday, January 18, 2015

Matching Manicures #11 - Galaxy

Kada sam videla da je tema ove nedelje galaxy, pomislila sam da je to nešto super teško za rad i da verovatno neću učestvovati. Međutim, malo sam potražila po internetu i na dragocenom Youtube-u odgledala par tutorijala i videla da to i nije baš toliko komplikovano. Rešila sam da se okušam u tome, pa kako bude. :)

Za ovaj manikir sam koristila: 
- Eveline 8u1 kao bazu;
- crni Golden Rose Rich Color #35;
- plavi China Glaze 634 Frostbite;
- Golden Rose with protein sivi 213 i ljubičasti 310;
- zeleni Gabrini Summer Edition M 108;
- mlečno beli Essence Colour & go 152 give me nude, baby;
- Eveline X-treme gel effect top coat;
- srebrno-roze sitne šljokice;
- sunđerčić i lepezastu četkicu. 


Friday, January 16, 2015

Liebster Blog Award

Pre nekoliko dana me je draga Glee Tree nominovala za ovu nagradu i ja sam obećala da ću odgovoriti na pitanja kad malo proučim šta je tačno Liebster Blog Award. Naišla sam na OVAJ post u kome su detaljno objašnjena pravila, ali koja su se od postojanja te internet nagrade dosta izmenila. Ja ću se poslužiti primerom blogerke koja je mene nominovala, pa tako odgovoriti na njenih 11 pitanja i postaviti 11 pitanja drugim blogerkama, koje će se naći na kraju posta. Jedno od pravila je da ne možete nominovati onoga ko je vas nominovao. 


Tuesday, January 13, 2015

Blogovi kao inspiracija

Verovatno svako od nas ko je započeo pisanje bloga ili razmišlja o tome, ima neke blogove čija kreativnost mu se veoma dopada i zbog čega ih redovno prati. Nešto što te blogove izdvaja od ostalih, a kojih ima sve više. Mnogi od njih su nas podstakli da i sami krenemo ovim putem, pa sam želela da vam izdvojim blogove koje sam počela da pratim od pre nekih godinu dana, kada sam i otkrila ceo ovaj mali svet. 



Sunday, January 4, 2015

Matching Manicures #10 - Snowman

Prvi post u ovoj 2015. godini simbolično će obeležiti nokti. Ova godina će biti i početak moje saradnje sa Born Pretty Store sajtom i jako se radujem tome. :)
Mada sam ovaj manikir uradila unapred i već objavila jednu sliku pre neki dan na mom Instagram profilu, nadam se da mi nećete zameriti. :)

Za izradu sam koristila:
- Essence studio nails hardening bazu;
- plavi Gabrini Elegant Mirror Colors M 08;
- beli Flormar 370;
- Flormar braon 428 i narandžasti 401;
- Essence colour&go 152 give me nude, baby:
- Essence nail art express dry drops;
- Eveline X-treme gel effect top coat;
- doter i četkicu za nail art.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...