Sunday, November 30, 2014

Matching Manicures #6 - Gradient

Dugo nisam učestvovala u uparivanju manikira, što zbog nekih privatnih razloga i nedostatka inspiracije, što zbog toga što mi nokti nisu bili u reprezentativnom stanju. Ni sada nisu nešto posebno, ali dovoljno da mogu malo da ih ulepšam. Gradient je prvi matching manikir u kome sam učestvovala i tada ste mogli da vidite nešto veseliju i šareniju verziju (klik), a današnja je dosta tamnija i prilagođena ovom zimskom vremenu.

Za ovaj manikir sam koristila:
- Eveline Nail Therapy SOS kao bazu (čiju recenziju možete pročitati u ovom postu),
- Flormar 079 (na slikama deluje dosta tamnije nego što zaista jeste)
- Flormar 428,
- Golden Rose Gel look top coat,
- sunđerčić. 



Friday, November 28, 2014

Tag: Potroši 6 do (Božića) Nove godine - prvi update

Pre mesec dana sam odlučila da učestvujem u ovom tagu i smanjim broj nagomilanih proizvoda. Šta sam tada izabrala i u kojoj količini možete pogledati ovde, a danas ću vam prikazati koliko sam napredovala u trošenju istih. Malo je nezahvalno to što su proizvodi uglavnom u neprovidnoj ambalaži, pa ćete morati da mi verujete na reč. :)




Wednesday, November 26, 2014

Eveline Nail Therapy SOS tretman za nokte

Mada nisam verovala da će mi ovakav tip proizvoda zatrebati, jer su mi nokti inače čvrsti i laki za oblikovanje, desilo mi se to da su u proteklih mesec dana počeli da pucaju i listaju se. Ne znam da li je zbog promene vremena (ako to uopšte ima smisla kada su nokti u pitanju), ali mi se dešava jednom do dva puta godišnje da mi nokti "polude" i onda moram da ih skroz skratim, kao što je i sada bio slučaj. Da bih ubrzala proces oporavka, otišla sam u lokalnu parfimeriju sa namerom da kupim toliko poznato i hvaljeno Eveline 8u1 sredstvo, ali kako njega nije bilo a bila sam suviše umorna da idem do neke veće drogerije, kupila sam Eveline SOS tretman protiv krtih i lomljivih noktiju. 




Sunday, November 9, 2014

Golden Rose Rich Color #23

Kako je došlo hladnije vreme, tako sam i ja sve više počela da razmišljam o tamnijim lakovima. Pregledajući svoju kolekciju shvatila sam da nemam više nijedan dobar crveni lak! Prosto nezamislivo, jer verujem da svaka devojka/žena u svojoj kolekciji ima makar jedan u toj boji. Rešila sam da to bude neka "savršena" nijansa crvene...ni previše tamna, a ni previše svetla. :)

Uputila sam se u Kristabell parfimeriju sa namerom da takav lak i pronađem. Birajući između nekoliko primeraka iz Golden Rose Rich Color linije, moj izbor je konačno pao na broj 23. 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...