Sunday, September 28, 2014

Matching Manicures #5 - Chevron

Danas je nedelja, što znači da je vreme za još jedan MM post. Iz naslova možete da vidite da je tema Chevron, opet nešto što do sada nisam radila (ponavljam se stalno, ali šta ću kad je tako :)). Koristim priliku i da pohvalim osnivače grupe i devojke koje daju predloge i učestvuju u zadacima, jer sam zaista naučila nazive mnogih manikira i stalno teram sebe da vežbam nešto novo, pa se nadam da će u budućnosti sve ovo lepše izgledati.

Za ovaj manikir sam koristila:
- Golden Rose Color Expert #06,
- Essence Colour & go - 111 english rose,
- Essence feather effect topper - 20 the bees and the birds,
- trakice,
- četkicu za nail art.



Wednesday, September 24, 2014

Gijom Muso - Vrati mi se

Prosto mi je neverovatno da je i ovaj septembar već skoro na izmaku i da je došla na red nova mesečna preporuka knjige. A čini mi se kao da sam tek prošle nedelje objavila "Vetrenjače bogova". Vreme zaista kao da leti, ali ja sam uspela da i ovog meseca pročitam nešto novo, a to je "Vrati mi se" od Gijoma Musoa.  


Fotografija preuzeta sa www.vulkani.rs

Sunday, September 21, 2014

Matching manicures #4 - Skittlette

Ove nedelje tema Matching manikira je skittlette, manikir koji do sada nisam imala prilike da radim, a iskreno, nisam ni znala tačno šta predstavlja. Onda sam se malo raspitala, istražila i videla da je to manikir gde dva nokta treba da se razlikuju od ostalih tj. treba da imaju neki dizajn, a ostali treba da budu u dve boje.

Nisam imala baš mnogo vremena, tako da sam samo nadogradila manikir koji sam nosila, pa nisam sigurna da li se baš u potpunosti uklapa u temu. Veoma je teško bilo i slikati ga, što zbog nedostatka sunca, što zbog šljokica kojima blic očigledno baš i ne prija.




Friday, September 19, 2014

Essence effect 07 blue-jeaned

Jučerašnji i današnji lep i sunčan dan sam iskoristila da uslikam lepotu ovog laka i da sa vama podelim utiske o njemu. Reč je o Essence laku iz effect kolekcije, koja se odlikuje raznim šimerastim primercima. Ja sam za sebe izabrala 07 blue-jeaned, koji je bio na akciji u Lilly drogerijama za 129 din, kao deo proizvoda koji izlaze iz asortimana (šta sam još tada kupila možete da pročitate u New in postu).





Wednesday, September 17, 2014

Nivea double effect losion za uklanjanje šminke sa očiju

U poslednjih nedelju dana sam se baš ulenjila što se pisanja tiče, nije me htela inspiracija, a ni vreme nije bilo pogodno za pravljenje novih fotografija. Pritom, foto aparat mi i dalje nije u funkciji, tako da mobilni mora da odradi njegovu funkciju (više ili manje uspešno).

Bilo kako bilo, rešila sam da sa vama podelim utiske o ovom Nivea dvofaznom skidaču šminke sa očiju.




Nalazi se u plastičnoj bočici od 125 ml. Kupila sam ga na akciji za 279 din, a regularna cena mu je preko 400 din (čini mi se). Sastoji se iz dva dela - plavog, vodenastog i providnog, uljanog.

Sunday, September 14, 2014

THIS or THAT Beauty Tag

Poslednjih par dana među blogerkama je veoma popularan ovaj beauty tag, a ja sam nominovana od strane komšinice Katarine sa bloga Beauty world by Katarina S, kojoj se zahvaljujem. :) Danas sam veoma lenja za bilo šta, tako da mi je ovaj tag prilika da se malo razonodim. :)




Tuesday, September 9, 2014

Knedle sa šljivama

Septembar je mesec koje mene asocira na jesen, pripremu zimnice, obilje domaćeg voća, a pogotovo šljiva. Nisam domaćica, tako da ne pravim zimnicu i džemove, ali volim ponekad da napravim knedle sa šljivama. Verujem da među vama ima ljubitelja ove poslastice, a ja ću sa vama podeliti recept po kome ih ja pravim. :)

Potrebno vam je:
- 500 g krompira
- 500 g brašna
- 50 g margarina
- 1 kašika soli
- 2 jaja
- oko 20 šljiva
- 100 g prezli
- 200 g šećera
- malo ulja

Sunday, September 7, 2014

Matching manicures #3 - Blue

Ovonedeljna tema usklađenih manikira je Plava, prilično nedefinisam zadatak koji je pružao mnogo mogućnosti kombinovanja. Iako sam mislila da u ovom zadatku neću učestvovati, jer mi se činilo da nemam odgovarajući plavi lak koji već nije prikazan na blogu, pronašla sam jedan i dobila ideju da njega iskoristim. Da ne bi bio monoton, odlučila sam da ga iskombinujem sa sivom i srebrnim šljokicama.

Za manikir sam koristila:
- Miss Sporty nail expert base & top coat,
- China Glaze Frostbite,
- Golden Rose with protein br. 213,
- Evri br. 27,
- četkicu za nail art.




Friday, September 5, 2014

New in: Essence

Mada nisam planirala ovakav tip postova na blogu, pre nekoliko dana sam kupila više Essence stvarčica, koje bih želela da vam prikažem. Inače, u Lilly-u je bilo sniženje Essence proizvoda koji izlaze is asortimana (obavestila sam vas o tome i na Facebook stranici), pa sam iskoristila priliku da nešto pokupim za sebe. Proizvodi koje vidite na slici su kupljeni u nekoliko različitih objekata, jer je prosto bilo nemoguće na jednom mestu naći više od dve-tri stvari. Svaki od njih je koštao 129 dinara, tako da i ne čudi što je sve velikom brzinom razgrabljeno.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...